Veel mensen zijn zich helemaal niet bewust van de impact die ze hebben op zichzelf en op anderen.

Gelukkige, zelfverzekerde medewerkers creëren organisaties met impact, omdat ze zeggen wat ze vinden. Omdat zij dit doen


Iedereen heeft een wil en een streven. Elke medewerker, elke manager en elke organisatie. Dat is waarin we allemaal hetzelfde zijn. Waarin we verschillen, is de manier waarop we dit én onszelf naar voren brengen. Het is aan organisaties om beide groepen, en iedereen ertussenin, hiertoe uit te nodigen.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Gastspreker


Tijdens open en besloten events breng ik het publiek met humor en openheid in beweging. Het is altijd een combinatie van én leren én leuk én let’s do it. 


Opleidingen


Van 1 of 2 dagdelen masterclass tot een (blended) training verspreid over meerdere weken met inzet van acteurs. Ook is het mogelijk om getraind te worden richting coach.


Coaching


Zowel 1-op-1 coaching van bijvoorbeeld een manager die de mate van openheid en veiligheid wil verhogen in de team(s) alsook teamcoaching van bijvoorbeeld een directieteam.


Beleven


Een inspirerende beleving op maat in de vorm van theater, gamification en meer.


Podcast


Wekelijks bespreken Orly Polak en ik psychologische veiligheid, organisatieculturen en gedrag in onze podcast: Studio Gehoord. Óók (of juist) hetgeen meestal onbesproken blijft.


Auteur


Ga zelf aan de slag met psychologische veiligheid middels mijn boeken en hulpmiddelen.


Events


Bekijk hier de events die Joriene Beks gepland heeft staan.Workshop praatkaarten

E-learning

"Tegeltje van de week"

Inclusie is komen tot een gemene deler met behoud van verschil.


Kun je anders zijn en toch voor hetzelfde gaan?


Ik geef hierbij toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met als doeleinde contact met mij op te nemen en ik ga akkoord met de privacyverklaring.