Coaching

Psychologische veiligheid bouw je in het momentStel je wil direct aan de slag met je team, maar je weet niet hoe. Je wil graag één op één coaching om je uitdaging hierbij concreter te maken én alvast anders aan de slag te kunnen gaan. 

Stel je team heeft aangegeven anders met elkaar te willen kunnen samenwerken. Het team wil meer open dialogen, meer leren van elkaar en ook eerlijker kunnen zijn naar elkaar.

Wij bieden verschillende coaching aan op verschillende niveaus en in verschillende vormen. Van één op één online coaching tot en met in het moment coachen van een Raad van Bestuur. 


Wil je meer informatie? Stuur een mail met je vraag aan support@jorienebeks.nl of vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.

Goede aanvulling. Naast sociale veiligheid om ook psychologische veiligheid onderdeel te maken van het bieden van een veilige werkomgeving. Dank voor de boeiende en inspirerende presentatie. 


Arnold Grundman 

Projectplanner and Risk manager at Croonwolter&dros

Gastspreker

Opleidingen

Coaching

Beleven

Podcast

Auteur

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ik geef hierbij toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met als doeleinde contact met mij op te nemen en ik ga akkoord met de privacyverklaring.