Voorbeeld blog

Voorbeeld Blog post

Heb jij weleens meegemaakt dat je een meeting uitliep of afsloot en dacht “ik had dit willen zeggen of dat willen vragen en zus willen doen “en het niet hebt gedaan? En dat je vervolgens recht praat waarom? “Het verkeerde moment”, ”Ze zullen me vast dom vinden”, “Het voegde niets toe” etc.


Voor velen, zo niet iedereen, een bekende situatie. Dit ontstaat in een psychologisch ONveilige werkklimaat.


Hoe creëer je een zo’n veilig en open leer- en werkklimaat?


Als de psychologische veiligheid er wél is in een team dan voelt iedereen zich thuis, worden meningen en fouten gedeeld, levert iedereen vanaf dag één een bijdrage aan het grotere geheel, wordt de status quo en elkaar uitgedaagd en voelt iedereen zich verantwoordelijk voor het positieve klimaat.


De veel gestelde vraag hierbij is “Hoe creëer je een zo’n veilig en open leer- en werkklimaat?”


dat je weet hoe het werkt, wil nog niet betekenen dat je het werkend kunt krijgenVanuit de motto’s “dat je weet hoe het werkt, wil nog niet betekenen dat je het werkend kunt krijgen” en “als je het werkend krijgt, maar je weet niet waarom, kun je het niet verder brengen” gaat Joriene in haar presentaties aan de slag. Dit met zowel een dosis denken als ook vooral een dosis doen.


Wil je graag dat Joriene komt spreken op jouw event? Stuur dan een mail aan support@jorienebeks.nl of vul het contactformulier in. 


Kernwoorden

Kernwoorden van Joriene als gastspreker: 


  • Energie 
  • Humor 
  • Verbindend met publiek 
  • Publiek in beweging 
  • DOENKEN: combinatie van doen en denken 
  • Altijd maatwerk 
  • Verbinden met eventuele andere sprekers, dan wel wat er verder speelt in de organisatie van initiatieven 


Uitgelichte blogposts


Voorbeeld blog 1

Voorbeeld blog 2

Voorbeeld blog 3

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ik geef hierbij toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met als doeleinde contact met mij op te nemen en ik ga akkoord met de privacyverklaring.