Beleven

Psychologische veiligheid bouw je in het momentEen training biedt bij ons al wel beleving, maar wil je écht beleven en in een korte tijd heel veel leren over jezelf, het effect van jou handelen op de mate van psychologische veilig voelen van je medewerkers en collega’s en dit op een speelse wijze? Dan is dit écht wat voor jou en je team of hele organisatie. 

Aan de hand van een op maat gemaakte game ga je een dagdeel aan de slag in een fictieve situatie. Deze situatie is dusdanig dichtbij de werkelijkheid dat deze niet nep voelt. En ver genoeg af van de werkelijkheid, zodat de opdrachten wel veilig voelen om uit te voeren.

Met je spel team vertegenwoordig je één leidinggevende. Iedere ronde krijg je punten voor hoe jullie scoren op het creëren van psychologische veiligheid én in hoeverre jullie samen leren. 

Na afsluiting van de game gaan de deelnemers in hun eigen teams bij elkaar zitten en maken de brug naar de praktijk. Wat ga ik van het geleerde toepassen? Hoe zou jij mij daarbij kunnen helpen? Hoe gaan we borgen dat we het ook daadwerkelijk gaan doen?

Om deze game te kunnen ontwikkelen, werken wij nauw samen met Salsaparilla. Zij ontwikkelen game based verandertrajecten voor organisaties. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur een mail aan support@jorienebeks.nl of vul het contactformulier in en we nemen contact met je op. 

Goede aanvulling. Naast sociale veiligheid om ook psychologische veiligheid onderdeel te maken van het bieden van een veilige werkomgeving. Dank voor de boeiende en inspirerende presentatie. 


Arnold Grundman 

Projectplanner and Risk manager at Croonwolter&dros

Gastspreker

Opleidingen

Coaching

Beleven

Podcast

Auteur

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ik geef hierbij toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met als doeleinde contact met mij op te nemen en ik ga akkoord met de privacyverklaring.