Joriene Beks

Ik maak mensen bewust van de impact op zichzelf en op anderen.

Ik maak mensen bewust van de impact op zichzelf en op anderen. Contact

Gelukkige, zelfverzekerde medewerkers creëren organisaties met impact, omdat ze zeggen wat ze vinden. Omdat zij dit doen.

Gelukkige, zelfverzekerde medewerkers creëren organisaties met impact, omdat ze zeggen wat ze vinden. Omdat zij dit <u>doen</u>.

Iedereen heeft een wil en een streven. Elke medewerker, elke manager en elke organisatie. Dat is waarin we allemaal hetzelfde zijn. Waarin we verschillen, is de manier waarop we dit én onszelf naar voren brengen. Het is aan organisaties om beide groepen, en iedereen ertussenin, hiertoe uit te nodigen.

Het is mijn purpose om ervoor te zorgen dat alle medewerkers zich veilig voelen in een organisatie. Dat zij zich gezien en gehoord weten.

Ik help je om tot doen te komen. Met praten of lezen of schrijven of denken over ontstaat een eerste beweging. Maar wil je echte verandering? Dan moet je aan de slag.

Dat je weet hoe het werkt, betekent nog niet dat je het werkend kunt krijgen.

Als gastspreker, tijdens masterclasses en coaching, via mijn boeken en podcast ‘Studio Gehoord’ zet ik mensen aan tot denken, voelen, maar vooral tot actie.

Contact

Gastspreker

Gastspreker

Tijdens open en besloten events breng ik het publiek met humor en openheid in beweging. Het is altijd een combinatie van én leren én leuk én let’s do it.

Auteur

Auteur

Ga zelf aan de slag met psychologische veiligheid middels mijn boeken en hulpmiddelen.

Lees meer

Podcast

Podcast

Wekelijks bespreken Orly Polak en ik psychologische veiligheid, organisatieculturen en gedrag in onze podcast: Studio Gehoord. Óók (of juist) hetgeen meestal onbesproken blijft.

Luister de podcast

Meer weten?